Украински милионер твърди, че помолил армията на своята страна да

...
Украински милионер твърди, че помолил армията на своята страна да
Коментари Харесай

Украински милионер твърди, че помолил армията да бомбардира имението му

Украински милионер твърди, че помолил армията на своята страна да бомбардира имението му, откакто то било окупирано от съветски бойци.

Андрей Ставницер, основен изпълнителен шеф на украинската IT компания TransInvestService, споделя пред телевизия ITV, че на охранителна камера видял по какъв начин съветски военни с ракетна установка Торнадо завземат имението му наоколо до Ирпен на 5 март.

Ирпен се намира наоколо до украинската столица Киев.

"Те унищожиха множеството камери в къщата, само че имаше една останала дребна аматьорска уебкамера, " споделя той.

Ставницер, който бяга в Полша след началото на съветската инвазия, споделя, че хората от защитата му са хванати, разсъблечени, разпитвани и изпратени в гората.

"На територията на моето имение имаше 12 военни транспортни средства, измежду които и ракетна установка Торнадо, " споделя Ставницер. "Те на процедура започваха да обстрелват Киев от моята къща. "

Ставницер твърди, че се почувствал "отвратен ", откакто видял съветските бойци в дома му и се свързал с украинските военни сили, с цел да им даде позволение да разрушат имението му.

"За благополучие, те бяха унищожени от украинската войска, " добавя той.

От министерството на защита не са дали отговор неотложно на молбата на Insider за коментар. По-рано през месеца Ставницер пусна фотоси в профила си във Фейсбук, за които твърди, че са на унищожена съветска артилерия.



Пред ITV той твърди, че не го е било грижа за къщата, макар че тя е нова и вложил доста време в строителството й.

"Това беше очевидното решение за мен. Няма доста какво да се направи, с цел да се помогне на военните, а това беше една от опциите, които имах аз, " споделя той.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР