Украинската футболна федерация е готова да предложи работа на уволнени

...
Украинската футболна федерация е готова да предложи работа на уволнени
Коментари Харесай

Украинската федерация предложи работа на уволнения хърватин

Украинската футболна федерация е подготвена да предложи работа на уволнени представител на хърватския народен тим - Огнен Вукойевич. Това съобщи президентът на централата Андрий Павелко.

Бившият футболист остана без акредитация за оставащите мачове от международното състезание в Русия, откакто отпразнува успеха над домакините в четвъртфинала с шумно " Слава на Украйна! " в клип в обществените мрежи.

Павелко разгласи позицията си на съвещание на украинския парламент. Той е народен представител, а на трибуната излезе облечен с фланелка на Хърватия. Изявлението му бе прекъсвано няколко пъти от бурните овации на сътрудниците му.
Домагой Вида отново крещи " Слава на Украйна! " (ВИДЕО) Появи се ново видео на хърватския футболист, който не бе осъден за политически послания
" Ще платим санкцията на Вукойевич в размер на 15 хиляди швейцарски франка. Ще му предложим и работа във Федерацията. Проучваме и по какъв начин да му помогнем за обжалването пред КАС. Може да разчита на нас за всяка помощ! ", сподели Павелко.



Вукойевич получи парична санкция от ФИФА за потреблението на политически слогани, а от Хърватската футболна федерация му лишиха служебната акредитация. Неговият " парнтьор " във видеото - настоящият футболист Домагой Вида, се размина единствено с предизвестие.

И двамата - Вукойевич и Вида, дълги години играха в " Динамо " Киев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР