Ужасяващият случай с 18-годишната Дебора, която бе жестоко пребита, нарязана

...
Ужасяващият случай с 18-годишната Дебора, която бе жестоко пребита, нарязана
Коментари Харесай

След случая с Дебора: Мис България призна за нападение с макетно ножче

Ужасяващият случай с 18-годишната Дебора, която бе грубо пребита, нарязана с макетно ножче и обръсната от някогашния си другар, даде храброст на доста дами да проговорят за зверствата, на които са станали жертва. Но по една или друга причина са премълчавали. 

Оказа се, че Венцислава Тафкова, носителка на короната " Мис България " за 2020 година, е една от тях. За разлика от Дебора, тя има единствено един белег, нанесен с макетно ножче. Това се е случило обратно във времето, когато миската е била тийнейджърка, само че белегът ѝ е останал за цялостен живот и дълги години изпитвала позор, чудела се е по какъв начин да го прикрие. Но не щеш ли гласността и митингите са вдъхнали храброст и доста дами проговориха какво им се е случило, в това число и Венцислава.

Тя по този начин и не загатва кой ѝ е протегнал ръка, само че остава ясно, че това е един от най-травмиращите моменти в живота ѝ:



" Бях едвам на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цялостен живот. И знаете ли какво изпитваш в този миг? Срам! Дълги години ме беше позор от този белег, който постоянно се мъчих да затулям ", разкри моделката в стори в Инстаграм профила си.



" Искам да покажа на младите девойки, че няма от какво да се срамят. Сигурна съм, че има дами с неразказани истории заради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, с цел да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана " съвременен " едвам в този момент! Жалко, че такива насилници в множеството случаи се разминават с наказване за лека телесна щета и пробация. А за междинна такава наказването е до 6 години отнемане от независимост. Но излизат от пандиза след 2-3. Според вас това правдивост ли е? Или е позор!?? ", не спести още от гнева си брюнетката, чийто белег на ръката цялостен живот ще й припомня за този случай.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР