Уискито в бюфета на Народното събрание свърши миналия петък заради

...
Уискито в бюфета на Народното събрание свърши миналия петък заради
Коментари Харесай

ЖАДНИ ДЕПУТАТИ: Излочиха 12-годишния „Чивас“ в парламента заради бебето на Лена

Уискито в бюфета на Народното събрание свърши предишния петък поради раждането на първото дете на Лена Бориславова. На 19 септември някогашната шефка на кабинета „ Кирил Петков “ роди момченце, което беше кръстено Деа.

Малко откакто Лена Бориславова стана майка за първи път, 12-годишното уиски „ Чивас Регал “, продаващо се на преференциалната цена от 42 лв. за депутатите, беше изкупено по повеля на щастливия баща Мирослав Иванов. Годеникът на Лена Бориславова, който е зам.-председател на парламентарната група на ПП-ДБ в 49-ото Народно заседание заплати за всичките налични 4 кашончета с малцова течност, също така напазарува обилно и от първокласните бонбониери „ Линд “, написа „ Уикенд “.

Реклама

Бебето на Лена Бориславова е било полято от присъстващите депутати от всички парламентарни групи, като от нито една партия не върнали проводените по пощальон от Мирослав Иванов шотландска течност и шоколадови изкушения. Предполага се, че множеството бутилки с 12-годишно уиски са били изпити по време на купона, даден от Мирослав Иванов по случай раждането на бебето в столичен ресторант в полите на Витоша, затворен за редови гости.

Лена и Мирослав Иванов нямат брак, двамата се сгодиха поради миналият границата на благоприличието слух за интимна връзка на Бориславова с Кирил Петков.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР