Удобната и функционална баня е гордостта на всеки човек. Но

...
Удобната и функционална баня е гордостта на всеки човек. Но
Коментари Харесай

9 неща, които е полезно да имате в банята, но малко хора знаят за тях

Удобната и функционална баня е гордостта на всеки човек. Но напълно не е елементарно да оборудвате малко пространство, тъй че всичко належащо да е на разположение и да радва окото, а всичко останало да не заема доста скъпо място и да не основава неразбория.

Ние обичаме да намираме лайфхакове и потребни трикове в интернет, които оказват помощ на жилищата да станат по-удобни. И през днешния ден самоуверено прибавяме още страхотни решения за баня към нашата касичка.

Функционално огледало на шкафа

Такова огледало е изключително значимо за дребните бани, където безусловно всеки квадратен сантиметър пространство е значим. Не основава усещане, че сте тесни, както се случва да вземем за пример с огледала в профил. И ще бъде отличен вид за козметика, която би трябвало да се съхранява на мрачно място и която използваме тъкмо пред огледалото.

Перде за баня с джобове

Такива джобове съвършено пасват на всичко, на което няма място по рафтовете: гребени, кърпи, стъргалки и други аксесоари за баня.

Кош за отпадък

Много е комфортно да имате дребна урна тъкмо в банята, само че по някаква причина мнозина подценяват тази концепция. В същото време си коства да поставите такава урна на незабележимо място – като клечки за уши, памучни тампони, хартия от сапун и други дребни неща могат просто да бъдат изхвърлени, а не да ходите с тях през целия апартамент.

Контейнер

Стилен и функционален метод за предпазване на неща, които елементарно се губят: козметика в дребни бурканчета, аксесоари за коса, разнообразни туби. Просто поставете тавата, където ви е комфортно, и вземете +100 за хубав интериор.

Рръкавица за предпазване на сапун

Твърдият сапун, който съвсем е приключил, само че който е тъпо да се изхвърли. Удобно е да съхранявате в банята и може да се употребява като органайзер.

Закачалка за мопа

Минималистично устройство, което се закрепва към стена или която и да е отвесна повърхнина, която е комфортна за вас, ще помогне крепко да фиксирате швабрата и да сложите завършек на непрекъснатите й рухвания под краката ви.

Кошници

Кошниците се оферират в най-различни размери, от дребни кошници, които могат комфортно да се прегънат, до огромни модели, в които може да се побере текстил.

Сапунена чиния-венчелистче

Основата на сапунерката се прикрепя към вендузата на мястото, където ви е комфортно. Благодарение на браздата, която води водата непосредствено в мивката, сапунът не остава влажен и сапунът остава спретнат по-дълго. Между другото, можете да го употребявате освен в банята – да вземем за пример в кухнята можете да поставите гъба за миене на чинии върху такава паница.

Тоалетна ръкохватка

Малка ръкохватка се прикрепва към тоалетната седалка и ви разрешава да я повдигате и спускате без непотребни нехигиенични докосвания. Поради дребния си размер тя е съвсем невидима и не основава неудобства при потребление на водопроводни съоръжения. И вие също можете да извършите такова устройство сами – би трябвало ви единствено лепило и лъжица.

Кой от нашия лист бихте желали да добавите към декора на вашата баня?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР