Учени от САЩ са се съсредоточили върху нови начини за

...
Учени от САЩ са се съсредоточили върху нови начини за
Коментари Харесай

Учени умуват за нови начини за комуникация с извънземни

Учени от Съединени американски щати са се съсредоточили върху нови способи за определяне на контакт с извънземни същества и техните цивилизации. Те оферират иновационни подходи, с които да се направи опит за другарство, посредством излъчването на мощен радиосигнал с информация за нашата планета Земя и нейното население.

Остава противоречив обаче въпросът дали представителите на непознатите и непознати цивилизации, в случай че съществуват такива, несъмнено, ще съумеят да разшифроват нашите кодирани послания. Изобщо цялата концепция за връзка наподобява по-скоро едностранна и лишена от съгласие и пълноценна противоположна връзка, разясняват експерти в региона.

Интересно е да се означи, че в последно време като че ли представители на разнообразни институции в международен проект се пробват да приготвят земляните или в случай че не друго да им внушат чувството за скорошна среща с извънземни. Доказателство за това е и концепцията на Организацията на обединените народи /ООН/ да открие нова позиция в своите структури, а точно „ Главен договарящ с непознати цивилизации ”. Впоследствие се оказа, че това са единствено клюки.

 Учени умуват за нови способи за връзка с извънземни

Истина обаче остават апелите на учени от Англия да се готвим за среща от различен тип. Сериозните планове на откривателите фактически са да приготвят популацията за среща с други рационални същества.

За първи път опит да се представим във Вселената е изработен през 1974 година. Тогава в първото обръщение към извънземните цивилизации посредством математически знаци ние изпратихме известие, че ни има и обяснихме къде се намира планетата ни.

Естествено до през днешния ден няма публично известие за отговор или схващане на информационното желание на земляните.

Много е евентуално посланията ни в никакъв случай да не бъдат разбрани от представителите на други планети и цивилизации, споделя астрономът от СУ доцент доктор Валери Голев пред bTV.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР