Нападателят на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър наскоро извика президента

...
Нападателят на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър наскоро извика президента
Коментари Харесай

Играчът на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър критикува „измамната“ позиция на Байдън относно абортите в речта при встъпването в церемонията

Нападателят на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър неотдавна извика президента Байдън поради неговата „ лъжлива “ поддръжка за абортите като практикуващ католик.

Трикратният победител в Super Bowl се нахвърли върху 81-годишния президент по време на огнена встъпителна тирада в събота в бенедиктинския лицей в Ачисън, Кан, където звездата от NFL също подлага на критика реакцията на федералното държавно управление на пандемията от COVID-19 и изрази разочарованието си с литания от други политически, религиозни и културни въпроси.

„ Като група станахте очевидци от първа ръка по какъв начин неприятните водачи, които не стоят на пътя си, могат да окажат негативно влияние върху обществото “, сподели 28-годишният Бъткър при започване на 20-минутното си послание към възпитаниците на дребната католическа школа учебно заведение за демократични изкуства, базирайки се на блокирането на COVID-19.

„ Въпреки че Коронавирус може да е изиграл огромна роля през годините ви на образуване, той не е неповторим “, твърди кикърът.

„ Лошите по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР