Убиецът на командоса герой Емил Шарков – Петко Петков, съди

...
Убиецът на командоса герой Емил Шарков – Петко Петков, съди
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Убиецът на командос герой иска 1 милион

Убиецът на командоса воин Емил Шарков – Петко Петков, съди страната в Страсбург за 1 милион лв.. Нанесе ли му били неимуществени вреди. Ужасната вест с шок заяви брачната половинка на Шарков Милена пред бТВ.

На 14 март 2014 година при профилирана акция против дома на Петко Петков от Лясковец е погубен командосът Емил Шарков. Повод за акцията е агресивното държание на Петков, който е съществено въоръжен и заплашва деца от близкото учебно заведение със гибел.  Оказва се, обаче, че стрелецът от Лясковец е добре квалифициран за офанзивата на СОБТ. Емил Шарков умира, с цел да защищити сътрудниците си, които са ранени. Петков бе наказан на пожизнен затвор без право на подмяна и сега излежава присъдата си.

Шест години по-късно брачната половинка му Милена е създател на Фондация " Емил Шарков ", която оказва помощ на фамилиите на умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи. Тя ще търси подпомагане за законодателни промени, които да не разрешават на наказани нарушители да съдят страната.

Моето момче бе воин, сподели Милена Шаркова По думите ѝ постъпката на Петко Петков не е нещо, което може да се елементарни и не счита, че той заслужава да бъде именуван с думата " човек ".  " През годините не съм си разрешавала да отстранявам доста време или страст да мисля за него, тъй като знам, че правосъдната система си е свършила работата ", описа тя. През последния месец обаче Милена е извадена от положението си на " неутралитет " към него. Причина за това е заведеното от Петков дело. Тя изясни, че правосъдната система се впряга в негова услуга, защото той има право на длъжностен юрист, а при положение на неоправдателна присъда - данъкоплатците ще би трябвало да платят. Според нея правосъдната система е запълнена с сходни искове и хора с доживотна присъда не трябва да имат сходни права. Милена отглежда 21-годишната си щерка. А Фондация " Емил Шарков " все още поддържа 102 деца от 80 фамилии на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР