„Убеден съм, че Републиканци за България ще бъде с достатъчно

...
„Убеден съм, че Републиканци за България ще бъде с достатъчно
Коментари Харесай

Цветанов с невероятни оправдания за Апартаментгейт

„ Убеден съм, че Републиканци за България ще бъде с задоволително мощна парламентарна група, с която ще бъде незаобиколим фактор “, съобщи пред БНР ръководителят на партията Цветан Цветанов.

Последните локални избори дадоха доста явен знак какво е разминаването сред това когато бях там и когато към този момент не съм там, акцентира Цветан Цветанов.

„ ГЕРБ сподели това, което с годините е изграждано от страна на Борисов, тази взаимозависимост, която беше построена в доста от локалните управляващи, по места, сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В смесените райони аз получих най-сериозната поддръжка от всички тези, които се почувстваха разочаровани, предадени. Минаха към групировката Републиканци за България, описа Цветанов.

Той дефинира себе си като „ доста същински човек, предан на идея “ и добави, че хората, които потеглят с него в новата му групировка, му имат вяра.

Според Цветанов са били предадени полезности, годни при започване на плана „ ГЕРБ “:

„ Да се приказва с хората, да има противоположната връзка, да бъдеш кардинален, да бъдеш справедлив, да бъдеш транспарантен.

Всичко, което се случваше в последните години, беше взимано като решения от Борисов, с хората към него, които бяха в изпълнителната власт и всички останали го получаваха това като нещо, което към този момент би трябвало да бъде единствено осъществено в осъществяване на политиката. “

Цветан Цветанов съобщи, че първият управнически мандат на ГЕРБ е бил най-успешен и посочи, че връзките му с Бойко Борисов досега на раздялата са били „ другарски в чисто длъжностен проект “.

При втория кабинет смяната станала по-осезаема след отдръпването на Веселин Вучков като министър на вътрешните работи, стана ясно от думите на Цветанов.

„ Леко бях изолиран от процесите, от взимането на кадровите решения, които бяха в изпълнителната власт. “

„ В „ Апартаментгейт “ попаднаха в полезрението хора от ръководещите, от опозицията, даже от неправителствените организации. Процесът, който стартира по тематиката моето премахване от политическите позиции в ГЕРБ, е почнал година-година и половина преди този момент.

Когато имах опция да проучвам целия този развой и взех решение, че би трябвало да напусна, считам, че това беше вярното “, сподели още водачът на Републиканци за България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР