Тя е регионален мениджър на един от глобалните технологични лидери

...
Тя е регионален мениджър на един от глобалните технологични лидери
Коментари Харесай

Ваня Манова: Щастието е събирателен образ


Тя е районен управител на един от световните софтуерни водачи в решенията за онлайн извършване на покупки. Отговорността й в компания като Mastercard не е дребна, само че работата й е фокусирана върху основаването на решения, които да имат резултат върху допустимо най-вече бизнеси и консуматори. Представяме ви Ваня Манова - наш специфичен посетител в Епизод 8 на видео поредицата " Жените на България ".



За да бъде сполучлив водач, Ваня постоянно мисли за крайния клиент и изгодите за него. Потребителят държи на бързите, лесни и комфортни решения. Това важи и за нея. Ваня не помни по кое време за последно е влизала в банков клон, разполага с малко кеш в всекидневието си и разчита напълно на онлайн услугите.

Дигиталните решения са толкоз добре застъпени в живота й, че преди години подрежда напълно ново жилище с уреди и техника , които си поръчва онлайн. С годините обаче тя е станала по-отговорен консуматор и е трансформирала метода, по който пазари, като е станала част от така наречен споделена стопанска система.



Ваня споделя, че в никакъв случай не си е представяла, че ще заема висока позиция в огромна интернационална компания , само че събитията са се случили напълно естествено и това е и нейната житейска философия - човек не би трябвало да поставя извънредно доста старания, с цел да реализира нещо, изключително, в случай че му е писано да се случи.

Започва работа в банковия бранш през 1995 година като систематичен админ, даже не е разполагала със лично бюро, само че последователно, и с помощта на това, че е била сериозна, виновна и е харесвала работата си, стартира да се изкачва нагоре по стълбата към успеха;

„ Никога не съм се страхувала “, безапелационна е Ваня, която изминава целия път с неизменност и отношение. За отношението към нещата си спомня и по време на диалога. Учителката й по изобразяване й оставя 5 като оценка за периода, което е попречило да бъде призната в Първа британска езикова гимназия, за която мечтае като дете. Така стартира да учи в Софийската математическа гимназия, което предопределя нейния път в живота. Ваня споделя, че тази оценка й е послужила като урок, който в последна сметка е усвоила.



„ Човек би трябвало да има отношение към всичко. В живота не можем да вършим единствено неща, които ни харесват “, спомня си тя и споделя, че постоянно се връща обратно, когато се постанова да превъзмогне себе си и да се изправи пред ново предизвикателство.

Този персонален образец споделя и с трите си деца. Според нея опитът е най-хубавият преподавател. Тя има две дъщери и един наследник, които са доста разнообразни. Голямата й щерка, да вземем за пример, става веган, с цел да бъде виновна към природата и животните.

Ваня няма отговор на въпроса по какъв начин е успявала да лавира сред кариерата и фамилията, не би дала и съвет на някого по какъв начин да постъпи, не се дефинира и като майка героиня, само че е откровена, че й липсват пропуснатите моменти с децата й. Очите й се насълзяват, само че съумява да овладее страстите. Осъзнава, че работата й е била приоритет и в случай че в този момент има опция, би трансформирала това. Но се връща към действителността, а тя е обвързвана с доста работа и задължения всеки ден.

Позицията й изисква да отсъства постоянно от вкъщи. Преди пандемията от Ковид тя е пътувала толкоз доста, че куфарът й е стоял до вратата. Истината обаче е, че дестинациите, до които лети, са доста, само че това, което по-често е виждала от тях, е било сред летището, хотела, офиса и лоби бара. Иначе обичаната й страна е Италия, за която постоянно е нетърпелива.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР