Твърдо вярвам, че ВМРО-ДПМНЕ няма да подкрепи никакви конституционни промени,

...
Твърдо вярвам, че ВМРО-ДПМНЕ няма да подкрепи никакви конституционни промени,
Коментари Харесай

Мицкоски към България: Забравете за промени в конституцията ни

Твърдо имам вяра, че ВМРО-ДПМНЕ няма да поддържа никакви конституционни промени, сподели нощес водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски преди началото на митинга за отменяне на френското предложение за деблокиране на европейската интеграция на страната, съобщи News.bg.

Получихме информация, че държавното управление е взело решение за преговорната рамка и вторият документ, който съставлява заключенията на Съвета, който на процедура е част от съглашението, което държавното управление за СДСМ и ДСИ направи с публична София, съобщи водачът на опозицията. ВМРО-ДПМНЕ ще работи в сходство със тактиката, а това е да се опитаме да разбираем на хората в Македония, че това не е тяхното бъдеще, че това е изменничество, което, в противен случай, стопира нашето бъдеще в обединена Европа, сподели Мицкоски.

Лидерът на опозицията ВМРО-ДПМНЕ разгласява фотография на юноша, който държи оръжие и написа, че задачата на мъжа е да го убие. От вътрешното министерство в Скопие обявиха, че полицията е била там и е реагирала. Задържан е един човек, който е обвинен за стрелбата. Президентът Стево Пендаровски пък насочи разгласи, че потреблението на принуждение и подбуждането към принуждение за политически цели е недопустимо.

Християн Мицкоски даже заплаши, че през днешния ден Скопие ще бъде блокирано от многохиляден протест против френското предложение. Освен това бяха оповестени и едночасови блокади за петък в цялата страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР