Нагъл крадец успя да избяга с повече от дузина официални

...
Нагъл крадец успя да избяга с повече от дузина официални
Коментари Харесай

Моментен крадец си тръгва със 17 копия на тениски, натъпкани в къси панталони

Нагъл апаш съумя да избяга с повече от дузина публични реплики на футболни тениски, откакто ги напъха в късите панталони си.

CCTV залови дръзкия нарушител, до момента в който той методично преглеждаше магазина на клуб от второ равнище и измъкна 17 екипа от релсата, преди да ги събере и скрие под облеклата си. Той можеше умерено да се разхожда сред стелажите, като крадеше комплекти, до момента в който не събра артикули на стойност половин хиляди.

Близо триминутно видео, снимано от охранителните камери, демонстрира по какъв начин мускулестият апаш не бърза до момента в който други купувачи и продавачки стояха в профил, видимо не запомнили за незаконните дейности, които се случват пред тях. Кадрите от Куритиба, Бразилия, демонстрират по какъв начин той деликатно смъква всеки продукт от закачалката, преди да ги навие на топка и да ги прибере в късите панталони си, преди да напусне гладко.

Инцидентът, който се случи в клубния магазин на Parana Clube в Карбита, клуб от второ равнище във футболната лига на Бразилия, не беше забелязан от шефовете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР