Твърденията на директора на ЦРУ Майкъл Помпейо, че Русия се

...
Твърденията на директора на ЦРУ Майкъл Помпейо, че Русия се
Коментари Харесай

Лавров: Твърденията на ЦРУ минават границата на разумното

Твърденията на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майкъл Помпейо, че Русия се била месила в американските избори в течение на повече от осем години, минават границата на рационалното, съобщи първият посланик на Москва Сергей Лавров, представен от ТАСС. Да се твърди, че сме се месили в американските избори през 2008 и 2012 година значи, че президентът Барак Обама дължи на нас успехите си. Оставям това без коментар, то минава границите на рационалното, сподели министърът в изявление за телевизия NBC.
Лавров прикани Вашингтон във връзка с Сирия да се концентрира върху утвърдените от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации задания. Той сподели, че работата по оформянето на южната зона за деескалация в Сирия ще завърши в най-скоро време.

Лавров изрази подозрения в секретността на информацията, предадена му от американския президент Доналд Тръмп на срещата им във Вашингтон през май.

На въпрос може ли рецесията на Корейския полуостров да се реши със промяна на режима в Пхенян, Лавров отговори, че Русия не има вяра във промяната на режими където и да било.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР