Твърде разсъдливите хора са склонни да анализират всяко нещо, да

...
Твърде разсъдливите хора са склонни да анализират всяко нещо, да
Коментари Харесай

Горчивата истина за „мислителите“ с чувствителни сърца

 жена-с-домино

Твърде разсъдливите хора са склонни да проучват всяко нещо, да обръщат внимание на всички елементи и да се пробват да намират смисъл безусловно във всичко. Те не си дават отмора по тази причина се намират в непрекъснато напрежение, което доста тежи.

Ако се отнасяте към тази категория хора, то евентуално за вас има огромно значение мнението на близките и от самото начало се пробвате да разбере за какво хората мислят тъкмо по този начин.

Ако пък притежавате сензитивно сърце, то навикът да осмисляте евентуално ви кара да се побърквате, защото не разказвате на никого за резултатите от умствената си работа.

Още една горчива истина за сензитивните мислители се състои в това, че те виждат света най-вече в черно-бели окраски. При тях няма „ получувства “, или го вършат, или не го вършат въобще: или обичат, или мразят; усещат се или изцяло щастливи, или изцяло опустошени.

Често другите хора ви виждат прекомерно сантиментални, прекомерно анализиращи, прекомерно прочувствени, прекомерно нервни, прекомерно сантиментални.

И това ви огорчава, само че би трябвало да разберете, че не може да се харесате на всички. И в случай че внезапно спрете да сдържате своите усеща, ще ви преследва чувството, че предавате себе си.

Такъв човек ползва най-много вътрешни старания в живота, само че нормално не усеща връзка с близките хора и света. Ето за какво реализира максимален триумф, когато работи самичък или когато не го натоварват с битови отговорности.

Тези хора са способни на огромна обич, само че не обичат да вадят възприятията си на показ. Те имат нежно и цялостно с вяра сърце, по тази причина когато не им отвърнат с реципрочност, се усещат сломени. Тъй като са се оградили от външния свят, им би трябвало доста време да изцелят любовните си рани, даже в случай че са напълно незначителни.

Те постоянно се пробват да намерят смисъл във всичко: в болката или тъгата си; в загубите и уроците, които им е преподал животът. Не могат просто да живеят без да се пробват да намират отговори на въпросите, които имат.

Те са в специфични връзки с Вселената. Понякога се усещат надълбоко свързани с нея, само че от време на време се усещат по този начин, като че ли Вселената ги е оставила на произвола на ориста и като че ли към този момент не схващат околния свят.

Често им се коства, че Вселената е настроена против тях, че тя води борба с тях, в която даже не се надяват да победят.

Ако вие сте свръх разумен човек с сензитивно сърце, то най-страшното място за вас е леглото. Точно тук би трябвало да отразите целия рой от отрицателни мисли и страхове, които ви връхлитат незабавно щом легнете. Точно на това място и по това време стартирате да преосмисляте всичко това, за което сте говорили и което сте правили денем.

Но сензитивните и прекомерно рационални хора имат положителни черти: те са художествени, креативен и истински натури, притежаващи нетривиално мислене. Отличават се с висок прочувствен разсъдък. Ето за какво всичките им връзки са дълбоки и откровени.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР