ДА бъда заобиколен от бляскави жени и да съм платен

...
ДА бъда заобиколен от бляскави жени и да съм платен
Коментари Харесай

Зарязах работа в офиса, за да стана всепризнат режисьор на порно... майка ми, която ходи на църква, така и не разбра до един съдбоносен ден

ДА бъда заобиколен от блестящи дами и да съм заплатен да върша секс може да звучи като фантазия за множеството мъже.

За Дан Лийл това е ежедневната действителност, защото той има, продуцира и взе участие във филми за възрастни – макар че е довело до някои доста неуместни диалози с неговото църковно семейство.

Роденият във Вашингтон, 54, стартира кариерата си като се снима в Съединени американски щати, само че в този момент е основан в Будапеща, Унгария, която - както The Sun неотдавна разкри - си е спечелила репутацията на порно столица на Европа.

И „ Порно Дан “, както той е прочут, в действителност завладява континента, трансформирайки се в корав почитател на Манчестър Сити и необикновен първенец в даването на помощ за Украйна.

След като стартира кариерата си, бичувайки офис съоръжение като продавач, Дан - чието положение надвишава милион паунда - за първи път се впусна в бизнеса с развлечения за възрастни през 1999 година, преди да напусне, с цел да отиде на цялостен работен ден през 2002 година

Идва от уважавано семейство,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР