Турция е страна, популярна не само заради курортите си ,

...
Турция е страна, популярна не само заради курортите си ,
Коментари Харесай

“Красота по турски” 8 от най-известните красиви жени в Турция

Турция е страна, известна освен поради курортите си, само че и поради атрактивните дами. Днес ще поговорим за най-красивите турски дами.

Туба Буюкустон 

Тя има необикновено изтънчен външен тип, по тази причина от време на време я назовават ​​турската Моника Белучи. Тя е образец за класическа женственост, по тази причина й оферират функциите освен в родната й страна, само че и в чужбина.

Беррак Тузюнатач 

Красива жена с дълга коса удивява с привлекателността си. Така тя наподобява без грим и пластични интервенции. Беррак се снима в сериали, само че изключително сполучливо й се получават трагични функции. Публиката е възхитена от нея.

Най-добрата Кекдемир  

За първи път тази хубавица взе участие във кино лентата преди 7 години, само че закупи универсална известност с помощта на присъединяване си в сериала “Великолепният век ”.

Неслихан Атагул 

Тази жена няма най-стандартния външен тип, само че точно поради това тя толкоз обичана на публиката, кариерата й се стартира на 14 години. Освен това Атагул работи като модел и в тази област също е доста сполучлив. Между другото, тя е омъжена за сътрудник в един от плановете.

Мелиса Памук 

Сега тази актриса е на 28 години и непрекъснато взе участие в разнообразни планове. Мелиса е същински полиглот, защото приказва пет езика.

Нургул Йешилчай 

Нургул има доста атрактивни форми и красива тъмна коса. Нейният гений също не предстои на подозрение, всички нейни функции са необикновено витални, а също по този начин остават в сърцата на почитателите за дълго. Играе както в комедии, по този начин и в драми.

Айча Айшин 

Още една необикновено красива жена. Тя се занимава с актьорско майсторство от 2010 година, точно през този интервал за първи път й се предлага ролята в сериала за 250 епизода. От този миг Айча стана доста известна и кариерата й потегли нагоре.

Фахрие Евген 

Актрисата към този момент е на 33 години, приключила е университета в Босфора и е историк по
образование. Всеобщото предопределение обаче пристигна точно с помощта на работата в региона на киното. Оказва се, че въплъщава разнообразни герои. По време на фотосите на Фахри се среща с бъдещия си брачен партньор.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР