Туристически агенции от цял свят договарят с български фирми пакети

...
Туристически агенции от цял свят договарят с български фирми пакети
Коментари Харесай

Български успех на туристическо изложение в Солун

Туристически организации от целия свят договарят с български компании пакети за отмора на туристи от разнообразни страни, съобщи БНР. На 35-о туристическо ревю „ Филоксения “ в Солун България още веднъж е измежду най-търсените дестинации в Европа.

Гръцките изложители признават, че България е „ мощен туристически  съперник “ и страната ни предлага богата палитра от благоприятни условия.

Силен интерес демонстрират както изложителите от целия свят, по този начин и посетителите на туристическата борса към презентациите на български хотели, екотуризъм, спа туризъм.

„ Дори туристически организации от Непал са към този момент в контакт с български туроператори “, разясняват изложителите. Представят се също няколко компании за произвеждане на обзавеждане и съоръжение на хотели.

Над 100 водещи международни туристически организации вземат участие на ревюто. Тази година 615 са изложителите от 22 страни, а посетителите са от 47 страни от целия свят.

Изложението се организира в панаирното градче в центъра на Солун. Сред посетителите има доста българи, притежатели на хотели, заведения за хранене, които показват опциите за туризъм у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР