Бившият старши треньор на Байерн (Мюнхен) - Ханзи Флик вече

...
Бившият старши треньор на Байерн (Мюнхен) - Ханзи Флик вече
Коментари Харесай

Ханзи Флик окончателно отпадна като вариант за нов треньор на Байерн

Бившият старши треньор на Байерн (Мюнхен) - Ханзи Флик към този момент не е измежду претендентите да водят отбора през новия сезон. Това е станало ясно след среща на Надзорния съвет на баварците, извършена нощес.

С Флик отпред Байерн направи приказен сезон преди 4 години, а " черешката на тортата " беше спечелването на Шампионската лига. След това обаче експертът се провали в националния тим на Германия, което породи съществени опасения, че вероятно негово завръщане на " Алианц Арена " няма да е успешен ход.

Журналистът Флориан Платенберг е безапелационен, че на този стадий Флик е отвън листата с разновидностите за нов ментор на Байерн. Фаворит за поста остава Роберто Де Дзерби, който има контракт с Брайтън до 2026 година.

Все още съществува минимална възможност Томас Тухел да продължи работата си в немския гранд. Двете страни се схванаха да се разделят след края на сезона, само че единият от шефовете на клуба Макс Еберл акцентира във всяко свое изявление, че това решение е било взето преди неговото назначение.
 Ръководството на Байерн (Мюнхен) е отегчено от търсенето на нов ментор
Ръководството на Байерн (Мюнхен) е отегчено от търсенето на нов ментор

Макс Еберл посочи, че не се загатват имена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР