Населението на Пловдив расте, а с него се увеличава и

...
Населението на Пловдив расте, а с него се увеличава и
Коментари Харесай

Съседска саморазправа с бележки в Пловдив: Паркирайте пред вашия блок

Населението на Пловдив пораства, а с него се усилва и броя на колите, обикалящи под тепетата. На този декор се задърбочава един привидно прост проблем - броя на местата за паркиране из другите точки на града. Свадите за паркоместа зачестяват, случаите на разпра са всекидневие, не липсват и бележки с апели и закани.
Прочетете още
Подобна е и идната история, за която оповестява лидер. Той намерил не паркираното си возило любопитна записка, която го призовавала да не паркира край блок. Абсурдното е, че двете машини на мъжа били паркирани една до друга, само че листче с апел имало единствено на тази, която не била с пловдивски номера.

" Моля, не паркирайте тук! Паркингът е единствено за хората, които живеят тук в бл. 201В и бл. 201 Г. Паркирайте пред вашия вход ", четем изписано на бялото листче.

Призивът буди и недоумението на лидера, към който е насочен, написа Като той взема решение да разяснява случката - в обществената мрежа Фейсбук, несъмнено.  " Интересно ми е по какъв начин колите ми са едно до друго, само че с разнообразни регистрации - едната има записка, а другата не. Искате да кажете, че на половина пребивавам там? ", пиши Живко П.

Той насочва и контрапризив към своя съгражданин. Като желае той да се свърже с него, а в противоположен случай споделя, че ще сигнализира и до Министерство на вътрешните работи.

Вижте цялата обява, споделена от Живко П.:

" Здравейте. Първо, желая да Ви поздравя за оправянето със софтуерните стратегии и изказването, което сте създали. Също по този начин е редно да оставите номер за връзка, с цел да изясним в кой блок пребивавам.
Интересно ми е по какъв начин колите ми са едно до друго, само че с разнообразни регистрации - едната има записка, а другата не. Искате да кажете, че на половина пребивавам там?
Виждам, че индивидът е осведомен с технологиите и този пост ще стигне до него и ще се веселя да ме добави, с цел да обсъдим паркирането ми. В противоположен случай снимковия материал ще бъде отвеян към РПУ.
Поне се знаем от кои блокове сме към този момент, може да си пием ракията дружно. Хубав и сполучлив понеделник. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР