Тунинг изложението SEMA започна преди няколко дни, но готините проекти

...
Тунинг изложението SEMA започна преди няколко дни, но готините проекти
Коментари Харесай

Брутален тунинг за старо BMW E36

Тунинг ревюто SEMA стартира преди няколко дни, само че готините планове не престават да валят и до момента в който по-голямата част от тях са основани на американски коли, то тази която ще ви покажем през днешния ден е много позната, както в Европа, по този начин и в България. Става дума за план въз основата на BMW E36 Coupe в най-върховата настройка М3.



Дизайнът е дело на известния в тези среди Казил Салийм, който постоянно прави сходни виртуални планове, а от няколко години те биват реализирани и в действителния живот. Резултатът наподобява на кола излязла от видео игра, какъвто е и първичния план на плана.



Колата е направена напълно от Муш Карки благодарение на голям брой спонсори. В предната част откриваме по-голям сплитер на предната ризница, както и доста по-широки калници. Предният похлупак е допълнен с отвори за изстудяване, а по-широките калници откъм гърба са прелети в стилно завършени предни калници. Цветовете са въодушевени от разцветките на класическите М коли и също в този жанр, задното стъкло е сменено от ламели наподобяващи щора.



Под капака на колата работи 3.2-литров редови шестак с мощ от 450 конски сили, която може да бъде нараснала до 600 конски сили при потреблението на особено гориво. Това е с над 200 до 350 конски сили повече от общоприетия модел. Задвижването е задно, а трансмисията е механична.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР