Цялото село Недялско е почернено от изключителната трагедия. Любимият на

...
Цялото село Недялско е почернено от изключителната трагедия. Любимият на
Коментари Харесай

Защо пастрокът е убил бременната Мария - версията на годеника

Цялото село Недялско е почернено от изключителната покруса. Любимият на свиреп убитата Мария и нейни познати проговориха за драмата, предава NOVA.

17-годишната Мария изчезва на 12-и август. Била е бременна с близнаци. След седмица е открита в бунар, бездънен повече от 10 метра - удушена. Заподозрян и арестуван за случилото се е пастрокът й 44-годишният Йовко Стоянов.

" Той е протегнал ръка на Мария, тя се е съпротивлявала и той я е хвърлил тук, с цел да загуби живота си ", споделя Янков, годеникът на Мария.

" Мъжът живее на към 200-300 метра от този бунар. Майка й бе отпътувала за Русе, той е неин пастрок. Мария ми е признавала, че той я опипва непрекъснато по гърдите, по задника ", прибавя той.

" От ден едно имаме подозрения, че той й е направил нещо. Не знаехме дали я е умъртвил или я държи вързана. Търсихме из дворове из къщи, само че не я намирахме. Идвахме на кладенеца, нямаше я, имаше друго нещо хвърлено ", споделя локален гражданин.

" Чух, че кучета и чакали вият доста в последно време към кладенеца. Дойдохме, светихме, гледахме и видяхме, че Мария е вътре в кладенеца “, описа още той.

„ Не сме очаквали такова безчовечие. Предполагахме по-скоро, че е вързана и я храни или пък, че тя е избягала с различен мъж “, прибавя съселянин на убитата.

Те се сплотиха, че чакат доживотна присъда. „ Той заслужава най-тежкото “, споделят те.

Йовко Стоянов отхвърля да е умъртвил доведената си щерка.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР