Цяла група сини кучета, които живеят на територията на затворено

...
Цяла група сини кучета, които живеят на територията на затворено
Коментари Харесай

Невероятно! Сини кучета в химически комбинат

Цяла група сини кучета, които живеят на територията на затворено химическо дружество в град Дзержинск, област Нижни Новгород, изуми ветеринарите. От пресслужбата на градската администрация обявиха, че няма опасност за здравето на животните и експертите търсят повода за необикновената им багра, заяви Нова тв.

" В предприятието бяха открити към 10 кучета, цветът на някои от тях беше в действителност неестествено наследник. Състоянието на животните по време на инспекцията не провокира съмнения. Не се изисква незабавна помощ на животните ", сподели основният доктор на ветеринарната клиника " Зоозащита-НН " Дмитрий Щеглов.

Той означи, че на територията на предприятието не е открит източник на боята. " Очевидно пигментът е попаднал вътре в тях, само че преди диагностика и лабораторни проучвания няма причина да се допуска, че има негативен резултат върху здравето ", добави той.

Лекарят означи, че животните ще бъдат откарани в болничното заведение за по-подробен обзор. Четириногите нямат етикети, тъй че ще бъдат изследвани, имунизирани и стерилизирани, след което ще бъдат пуснати в предходната им естествена среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР