ЦСКА публикува обръщение към феновете на тима преди решителната среща-реванш

...
ЦСКА публикува обръщение към феновете на тима преди решителната среща-реванш
Коментари Харесай

ЦСКА се обърна към феновете и посочи най-силното си оръжие

ЦСКА разгласява послание към почитателите на отбора преди решителната среща-реванш с Виктория (Пилзен) в шампионата Лига на конференциите.

Ето какво написаха " алените ":

“Остават броени часове до може би най-важния мач на ЦСКА за годината до този миг.

Носителят на Купата на България за 2021 година се изправя против тима, който завоюва Купата на Чехия - Виктория (Пилзен). Залогът е голям - непосредствено влизане в групите на чисто новия шампионат на УЕФА - Лига на Конференциите и най-малко още шест незабравими европейски вечери. Още шест европейски борби, в които нашият отбор ще би трябвало да влезе до края на годината и за които армейците са орисани, с цел да радват и топлят милионите червени сърца, които бият в едно, когато ЦСКА ИГРАЕ В ЕВРОПА.

Защото мачовете в евротурнирите са разнообразни, специфични и неповторими. За да се стигне до тях обаче, няма да е по никакъв начин елементарно.

В първия конфликт на чешка земя нашите момчета нямаха шанс и отстъпиха с 0:2 пред мощния си и извънредно влиятелен съперник. Все още обаче нищо не е изгубено, тъй като следва реванш. Предстоят ни нови 90 минути, в които алените ще дадат всичко от себе си, с цел да изпитаме още веднъж тази магия, която изживяхме предходната година след плейофа с Базел. Спомнете си, че и тогава малко на брой имаха вяра в крайния триумф! Нашите момчета обаче повярваха и съумяха да сътворят един популярен футболен героизъм като ни подариха същински възторг, който ще помним дълго. Единствено неналичието на почитатели по трибуните попречи насладата да е цялостна и тим и почитатели да отпразнуват дружно този огромен триумф.

В четвъртък (26 август), от 20:00 часа, на Националния стадион " Васил Левски " ЦСКА ще бъде повече от пределно моблизиран за следващата незабравима европейска вечер, в която ВИЕ, ВИНАГИ ВЕРНИТЕ АРМЕЙСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ще имате опцията персонално да подкрепите своите любимци от трибуните. Въпреки ограничаващите ограничения 20 000 от Върховен административен съд ще може да присъствате на дуела и да покажете за какво точно ВИЕ съдебна техническа експертиза нашето най-силно оръжие, най-голяма опора и най-сериозен тласък за изразителна победа и реализиране на крайната цел - влизане в групите на Лигата на конференциите.

Неслучайно и старши треньорът Стойчо Младенов има вяра толкоз доста във Върховен административен съд и е сигурен, че победното попадение в дуела ще бъде дело най-много на майсторството, верността и отдадеността на НАШИЯ 12-И ИГРАЧ - ПУБЛИКАТА! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР