ЦСКА планира да активира клаузата за удължаване на договора на

...
ЦСКА планира да активира клаузата за удължаване на договора на
Коментари Харесай

В ЦСКА много доволни от испанец и бразилец, ще ги задържат в отбора

ЦСКА възнамерява да задейства клаузата за удължение на контракта на бранителя Раул Албентоса. Испанецът парафира през юни 2019 за 1 плюс 1 година. Клубът е заложил алтернатива в неговия договор и има избран период, в който може да я задейства, което съвсем несъмнено ще се случи, написа вестник ''Тема спорт''

На “Армията” са доста удовлетворени от Албентоса както във връзка с представянето му, по този начин и като държание отвън терена. Испанецът е измежду футболистите в най-хубаво кондиционно положение, а се е вписал и много бързо в колектива. Неслучайно той се трансформира и в един от капитаните на тима.

Раул бе притеглен в ЦСКА, откакто не беше играл цели 7 месеца, само че незабавно се наложи като титуляр и имаше доста дълга серия без пропусната минута. Интерес към него не липсва, изключително от родината му Испания, само че той ще остане при “червените”. Преди лагера в Марбея бранителят се бе прибрал до дома си във Валенсия, след което пътува с автомобил до хотела на тима, който е настанен на 15 километра от Марбея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР