Сега ставаме свидетели на страшно голям шум около едни записи,

...
Сега ставаме свидетели на страшно голям шум около едни записи,
Коментари Харесай

Ясен е поръчителят на Алексей Петров, обяви журналист

Сега ставаме очевидци на ужасно огромен звук към едни записи, които явно са манипулирани, споделя журналистът

" Сега ставаме очевидци на ужасно огромен звук към едни записи, които явно са манипулирани. Проблемът не е в това, че те са манипулирани, казусът тук е, че имаме няколко смущаващи практики, свързани с централите на всяка една от огромните партии. Ние - като жител, би трябвало да приемем, че те ще работят с пликове с пари, които може да идват от контрабанда, от наркотрафик, може и от донори, които не желаят да бъдат осветени. Но ние не знаем от кое място и какъв е произходът на тези средства. Всеки е почтен до доказване на противното, нали. В този ред на мисли можем и да се съмняваме в произхода на тези записи. Кога се появяват? Според мен се появяват очевидно в този момент, тъй като сме в предизборна акция. " Това разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ Димитър Стоянов, публицист в уеб страницата „ Бърд.бг “.

„ Моят разбор за произхода на тези записи допуска две хипотетични благоприятни условия. Те са конфискувани от офисите на „ Лев Инс “, когато на 24 февруари тази година в офис на компанията имаше профилирана акция, само че не се разбра кои полицейски сили направиха обиска. Тогава не беше разгласено кои тъкмо и какви са служителите на реда, които нахлуха в постройката. В постройката, в която се обитава офис на застрахователната компания има и на едно Неправителствени организации, а след това настана безмълвие. Защо службите влязоха, по този начин и не стана ясно “, добави журналистът.

„ Моя догадка за друга опция за тези записи е отключването на телефона на Алексей Петров. Има и друго, тъй като съм осведомен с нещата, свързани с следствието на убийството на Петров. Има доста ясни неща, свързани с убийството на Алексей Петров! Има данни кой е извършител, кой е поръчител. Има към този момент доста обстоятелства и условия и аз персонално не разбирам за какво няма дейности против тези лица. Както е известно, Петров уточни двама души като свои врагове - единият е Таки, а другият е Брендо. Аз съм в течение за възможния генезис на боеприпасите, с които той беше премахнат, с произхода на оръжието, с хора, които са в кръга на физическите убийци и поръчители. Считам, че при други условия и срещу извършителите, и срещу поръчителите, в случай че не бяха твърди близки с избрани политически сили, към този момент щеше да има осъществени интервенции. Това е моето персонално мнение като жители и ненапълно като на човек, който има някакво разбиране от право “, добави Димитър Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР