ЦСКА изказа своята благодарност на здравния министър Стойчо Кацаров, че

...
ЦСКА изказа своята благодарност на здравния министър Стойчо Кацаров, че
Коментари Харесай

ЦСКА даде информация за билетите и благодари на здравния министър

ЦСКА изрече своята признателност на здравния министър Стойчо Кацаров, че бе разрешено да бъде позволена аудитория до 50% от потенциала на Националния стадион " Васил Левски " за финала на Купата на България. Освен това ръководсвото обясни по кое време и къде ще се продават пропуските за решителната среща на следващия ден вечер.

" Армейци,

Ръководството на ЦСКА изрича своите големи благодарности към Министерството на здравеопазването и в частност здравния министър доктор Стойчо Кацаров за разбирането, което демонстрираха и взеха решение да позволен почитатели по трибуните на Националния стадион " Васил Левски " до 50 % от потенциала на оборудването за финала в шампионата за Купата на България сред ЦСКА и Арда (Кърджали), който е на следващия ден (19 май) от 19:30 часа.

По този метод доста по-голяма част от нашите правилни последователи ще имат опцията да посетят дуела наживо и да поддържат тима по този начин, както единствено те могат.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба както следва:

- Вторник (18 май) - от 15:00 до 20:00 часа на касата на почитател магазина на " Армията " и тази до комплекс " Спортна София ".

- Сряда (19 май) - от 11:00 до началото на второто полувреме на финалния конфликт.

Билетите са с цена 15 лв. за бранш " Г " и 25 лв. за бранш " В ".

Заетостта на секторите ще бъде реципрочна на оторизации потенциал.

Определена част от билетите за почитателите на ЦСКА ще бъдат пуснати и в онлайн продажба в мрежата на Ивентим.

ВАЖНО: Билети за финала в администрацията на ЦСКА към този момент НЕ съдебна експертиза ПРОДАВАТ! ", написаха столичани на клубната си страница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР