От години Риана успешно се преквалифицира от певица в бизнес

...
От години Риана успешно се преквалифицира от певица в бизнес
Коментари Харесай

Риана - блондинка със сериозна заявка на събитие на Fenty Beauty

От години Риана сполучливо се преквалифицира от певица в бизнес дама. Тя трансформира марката си за долни дрехи и за грим в мултимилионен бизнес и предстоящо изявите й на музикалната сцена останаха на назад във времето. Е, да не забравяме, че в това време съумя да роди и две деца.
 Риана е неузнаваема на корицата на Interview Magazine
Непорочно порочна - това в действителност ли е Риана

Какво показа певицата в ново изявление

Но почитателите й не стопират да желаят нови песни от нея, а тя все по този начин продължава единствено да гъделичка любознанието им. Така упованието на новия й албум, който би трябвало да е продължение на последния от 2016 година, продължава към този момент няколко години. А тя е все по този начин безапелационна, че той въпреки всичко ще види бял свят.

По време на събитие за показване на нов козметичен артикул от марката Fenty Beauty още веднъж отговори за въпроси на публицисти за по този начин предстоящите от нея музикални изненади.  " Ще бъде необикновено. Трябва да бъде - това е единствената причина, заради която към момента не е излязъл ", безапелационна е певицата за новия албум.
 Снимка 663012

И добавя, че би трябвало в действителност да усети и да почувства музиката и тя да съставлява еволюцията й във времето, в което е била на сцената. Да бъде " проява на растежа ", през който е минала, до момента в който не е на върха на класациите, цитират я от Vulture.
 Риана за родителството и най-важното качество, което желае да резервира в децата си
Когато майка ти е Риана - какво е най-важното за нея като родител

Всичко за децата ми

За Риана основаването на новия албум е " игра " и " развлечение ", само че той е и един наистина сериозен план, с който желае да покаже на всички свои почитатели къде се намира тя сега, в каква персона се е трансформирала. И с това дава сериозна поръчка, че музиката, която всички чакаме с неспокойствие, ще бъде по-различна от всичко, което сме чували допир от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР