Конкурсът за красота Кралица на Бургас2024ще се проведе на 30

...
Конкурсът за красота Кралица на Бургас2024ще се проведе на 30
Коментари Харесай

Започват кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2024

Конкурсът за хубост " Кралица на Бургас " 2024ще се организира на 30 юни в летния спектакъл на Бургас.

Право на присъединяване в него имат всички девойки, от морския град и района, които са навършили 16-годишна възраст и са до 24 години.



Кастингите за състезанието стартират от през днешния ден и ще продължат до 10-ти юни. Момичетата, които имат предпочитание да се впуснат в това предизвикателство могат да заявят кандидатурата си посредством страницата на състезанието във фейсбук „ КРАЛИЦА НА БУРГАС “. Кандидатките за купата би трябвало да изпратят къса информация за себе си, фотоси в цялостен растеж и в непосредствен проект, своите ограничения, както и телефон за противоположна връзка. Допуснатите до присъединяване претендентки за купата ще бъдат поканени на заключителен кастинг и ще бъдат осведомени с разпоредбите за присъединяване, както и стадиите на осъществяване на състезанието и акциите, през които ще премине той. Носителката на купата Кралица на Бургас 2024 г ще показа морския град на националния конкурс за хубост Мис България 2024 г, който ще се организира през есента в столицата. Партньор на състезанието Кралица на Бургас 2024 г е Община Бургас.

Кралица на Бургас 2024 г се организира към този момент за четиринадесета, поредна година. През годините на своето осъществяване, носителките на купата са печелили редица призови места в разнообразни състезания за хубост и са имали опция да показват морския град и на интернационалната сцена. Организаторите на блестящото мероприятие са подготвили невероятна стратегия. Кралица на Бургас ще се организира при вход свободен в летния спектакъл на Бургас и всички поданици и посетители на морския град могат да станат част от избора на новата Кралица на Бургас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР