Пречистването на енергията преди сън е честа практика в различни

...
Пречистването на енергията преди сън е честа практика в различни
Коментари Харесай

Сложете тези неща до леглото си вечер, за да привлечете късмета

Пречистването на силата преди сън е честа процедура в разнообразни духовни и езотерични обичаи, както и измежду хората, които търсят успокоение и естетика. Вярата в магическата мощ на предметите е част от културата и на разнообразни нации и общества, оживяла през вековете до през днешния ден. От незапомнени времена хората са се доверявали на могъщото въздействие на антични амулети и талисмани, които съгласно поверията носят защитна и магическа мощ, способна да отблъсне зли духове и заболявания.

Ще разгледаме някои от тях и по какъв начин те могат да ви оказват помощ да се отбраните от отрицателната сила и да привлечете шанса в живота си.

Лимонът - Лимонът има свойството да всмуква отрицатената сила и отрицателните въздействия. Разрежете лимона на четири елементи, без да го разделяте изцяло и го поръсете със сол. Поставете го на нощното шкафче и го оставете там, до кристализация на солта. Можете и просто да напръскате с разпръсквач пространството към спалнята си със пресен лимонен сок.

Лукът - Лукът е прочут със своите абсорбиращи свойства и със способността си за премахване на отрицателна сила. Можете да поставите нарязан лук до леглото си или даже под възглавницата. Смята се, че той поема всички неприятни трептения от вас върху себе си.

Яйцето - В някои култури яйцето е знак на непорочност и ново начало. Вярва се, че слагането на сурово счупено яйце в чаша вода, поставена на земята до леглото може да извлече негативна сила от вашата аура и стаята, до момента в който спите. Когато се разсъните заран, вземете чашата и изсипете наличието, дружно с нежеланата сила, в канала.

Кристали под възглавницата - Различните типове кристали имат разнообразни енергийни свойства. Например, аметистът се употребява за утешение и отбрана, а розовият кварц притегля обич и естетика. Поставянето на подобаващ кристал на нощното шкафче може освен помогне за възстановяване на качеството на съня ви и за предотвратяване от отрицателни въздействия, само че и да притегли в живота ви шанса и щастието.

Борови шишарки - Боровите шишарки са знак на непоклатимост и отбрана. Те могат да се слагат до леглото, с цел да основат предпазен щит от отрицателна сила и заболявания, както и да ви оказват помощ да се почувствате по-сигурни и уверени в себе си.

Метални звънчета - Металните звънчета се употребяват за прогонване на злите сили и за основаване на естетика. Те могат да бъдат закачени над леглото или сложени до него, тъй че да основат прелестен тон, който разпръсва отрицателните въздействия. Използвайте камбанки от мед, месинг, алуминий или бронз.

Чаша с вода - Поставянето на чаша с чиста вода до леглото притегля положителна сила и естетика. Сутринта можете да изхвърлите водата, която е абсорбирала отрицателната сила от околната среда.

Ароматна свещ - Запалете ароматна свещ или изгорете бяла смола, лавандула или салвия, с цел да създадете спокойна и релаксираща конюнктура край себе си.

Тези предмети и ритуали са част от антични обичаи и вярвания и не носят научно пояснение. Все отново, доста хора ги практикуват с религия и смятат, че те оказват помощ да поддържат психическо и прочувствено благоденствие. Важно е да се подчертае, че те могат да бъдат употребявани като средство за утешение и основаване на уют в спалното пространство, само че не следва да заместват съответни медицински или психически лечения при потребност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР