ЦСКА и Левски направиха второ последователно равенство с резултат 0:0

...
ЦСКА и Левски направиха второ последователно равенство с резултат 0:0
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски с нулево равенство под дъжда в София

ЦСКА и Левски направиха второ поредно тъждество с резултат 0:0 между тях.
В 157-ото издание на безконечното дерби двата тима не се победиха и по този начин „ сините “ останаха без триумф против „ алените “ в 10-и следващ дуел.

Двата тима поделиха точките и остават на 10 един от различен, защото „ армейците “ са с 53 в актива си, до момента в който техните противници имат 43.

Това значи, че даже тъждество на първенеца Лудогорец против Славия по-късно през днешния ден в Разград ще е задоволително за първенците да си обезпечат предварително 11-а подред купа на България.

Официален дебют отпред на „ алените “ направи първият английски треньор в историята им – Алън Пардю, до момента в който Левски бе воден от Цанко Цветанов, защото наставникът Станимир Стоилов бе осъден, паралелно със бранителя Хосе Кордоба.

Мъри и мажоритарният притежател на „ сините “ Наско Сираков обаче се появиха на терена и надъхаха тима по време на загрявката на „ Васил Левски “.

Лошото време и дъждът вероятно отхвърлиха част от почитателите да гледат дуела онлайн, само че въпреки всичко на националния стадион имаше задоволително последователи на двата тима, с цел да основат познатата страхотна атмосфера в София.

Самият мач стартира с по едно центриране от „ сини “ и „ червени “, които се опитваха да се пригодят към мокрия терен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР