Пирин Благоевград е на път да осъществи силен трансфер. Първа

...
Пирин Благоевград е на път да осъществи силен трансфер. Първа
Коментари Харесай

Пирин привлича бивш капитан на Хебър

Пирин Благоевград е на път да реализира мощен трансфер. Първа подготовка в понеделник с тима е направил някогашният капитан на Хебър Георги Вълчев, написа Pirinsport.com. Халфът бе отхвърлен от пазарджиклии през април от Любослав Пенев след скандал със свои съотборници по време на занятие.
 Хебър уреди изключителна контрола
Хебър уреди изключителна контрола

Срещу Спартак (Пловдив)

До дни 33-годишният полузащитник ще подпише контракт с орлетата и ще укрепи халфовата линия на отбора, където ще бъде потребен с опита си. В кариерата си досега Георги Вълчев е носил екипите още на Чавдар Етрополе, Светкавица Търговище, Нефтохимик, Любимец, Верея, Ботев Враца Славия, Локомотив Пловдив и Хебър.

Пирин започва подготовката си за сезона във Втора лига през предходната седмица, като отборът бе заздравен от опитните Запро Динев и Валентин Йосков.

Благоевградчани се укрепиха още с левия бек Борис Иванов, който през предходната акция бе в Добруджа, а проби не престават да карат Богдан Коваленко, Христо Петров и Денис Бучев.

С орлетата тренировки организира и юношата Божидар Малинов. Изпълнителният шеф Милен Стефанов и спортният подобен Бойко Величков не престават работата по селекцията, като тя е обсъждана и с треньора Олександър Бабич. Целта на управлението е да се сглоби боеспособен тим, който бързо да се върне в елита.

В събота Пирин ще изиграе първата си контрола, като в нея ще срещне Крумовград в Банско. Ден по-рано орлетата отпътуват за лагера си в планинския курорт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР