ЦСКА е бил изключително активен в последните часове преди затварянето

...
ЦСКА е бил изключително активен в последните часове преди затварянето
Коментари Харесай

ЦСКА се разминал със сензационен трансфер

ЦСКА е бил извънредно деен в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец в Западна Европа. Журналистът Набил Джелит от авторитетния " Франс Футбол " разкри, че " алените " са желали да вземат нападателя Яя Саного.

27-годишният таран се употребява с чудесно име, откакто в интервала 2013-2017 бе футболист на Арсенал и му предричаха блестящо бъдеще. Високият 191 см Саного е младеж на Оксер, като е играл чартърен още в Аякс, Кристъл Палас и Чарлтън. От 2017-та Яя играе в Тулуза, като за тима има 63 мача и 12 гола. През това лято изтече договорът му с френския клуб и той не беше възобновен. В момента Яя Саного е свободен сътрудник. Тъмнокожият нападател има и над 60 мача за всички младежки и юношески национални обединения на Франция. Любопитно е, че Саного е отказал офертата на ЦСКА, като явно не е впечатлен от вероятността да заиграе в шампионата на България, откакто до момента непроменяемо е бил част от топ шампионатите на Европа, написа " Мач Телеграф ".

За сметка на това нападателят е пред автограф с Дижон, където още веднъж виждаме " алената " диря. След като пропадна договорката за Али Соу в последния миг, последният в Лига 1 се насочи към свободни сътрудници и трансферната цел №1 се трансформира точно Санаго. Той би трябвало да подпише с Дижон договор за 1+1 години.

В същото време скаутът Бернардо Виана пък разкри, че ЦСКА се е разминал и с нападателя Мариус Муандилмаджи, който е благосъстоятелност на Порто. Според него българският клуб е бил доста покрай автограф с футболиста от Чад, като се предлагани за правата му 450 000 евро.

Преди малко повече от година той получава и първа повиквателна за националния тим на Чад за международната подготовка против Судан, Оттогава той е изиграл 4 мача за държавния отбор на родината си, без да успее да вкара гол. В момента Мариус към момента е благосъстоятелност на Порто, само че продължава да играе за втория тим на " драконите " и се надява на оферта, която да задоволи финансовите му искания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР