Центалният защитник на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски говори преди днешното занимание

...
Центалният защитник на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски говори преди днешното занимание
Коментари Харесай

Чорбаджийски: Целите пред ЦСКА винаги са ясни

Центалният бранител на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски приказва преди днешното занятие на " алените " на стадион “Българска армия”. Младият защитник съобщи, че задачите пред тима са ясни.

“Вече упражняваме четвърти-пети ден, отпочинали сме, свежи, упражняваме с въодушевление. Много неща би трябвало да се усъвършенстват, във всеки един аспект от играта. Както са доста, по този начин са и малко 6 точки в шампионата. В нашето състезание могат да се губят точки, уповавам се да стартираме сполучливо втория дял от сезона. С покачване на духа, с повече самочувствие, с убеденост, по този начин ще реализираме хубави резултати “, съобщи бранителят.

“Целите пред ЦСКА постоянно са ясни – купа и купа. В тима на ЦСКА няма по какъв начин да няма шампионско мислене, това е единствената концепция пред нас, мислите ни са съсредоточени към това – да сме първи в края на сезона “, добави още той.

“В съблекалнята не е влизал, само че, да, Люпко Петрович приказва с нас. Всеки ден водим самостоятелни разговори, участва на тренировките, дава препоръки на някои от футболистите. Предполагам, че с този опит, който има, ще ни бъде доста потребен “, разяснява още бранителят.

“Трябва да бъда непрекъснат в изявите си, много неща би трябвало да трансформира аз, да играя по-добре с топката, да не върша обикновени неточности. Дано обаче да бъдем здрави, както и всички в тима. Желанието ми за в бъдеще е да се развъртвам на открито. Ние имаме доста футболисти, изключително на крилото. Сега му е времето на Кирил Десподов да излезе и да се развива “, приключи Чорбаджийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР