“Да, ние вече направихме прототип на електрически робот преди много

...
“Да, ние вече направихме прототип на електрически робот преди много
Коментари Харесай

Западът губи битката за технологично лидерство

“Да, ние към този момент направихме първообраз на електрически робот преди доста време, там не е нужен човек “, споделя един от членовете на музи китайски екип инженери от лабораторно дружество в провинция Гуандун. Първите букви от името на компанията са ИИ, изкуствен интелект. Тук има комплициран и доста китайски феномен: един от мозъчните тръстове за цялата автомобилна промишленост в страната, която е безумно запалена по концепцията за основаване на някаква кардинално нова кола. И в действителност работи.

Разговорът се организира в дните, когато съветският президент Владимир Путин беше в Китай, до момента в който управляващите в Пекин поканиха екип от съветски специалисти и публицисти на пътешестване до южните провинции на страната. Много потребно събитие, което оказа помощ да се разбере освен какво се случва сред Русия и Китай, само че и какво се случва в света като цяло и за какво Съединени американски щати и Западът като цяло се борят с такава гняв против нашите две страни (и освен с тях).

Накратко, приказваме за световна софтуерна гражданска война, която Пекин печели изрично. За което получава всевъзможни наказания и ембарго, в това число върху електрическите автомобили. Точно в деня на визитата ни в лабораторията пристигна новината, че Съединени американски щати са наложили обсада на тези машини на своя пазар (и принуждават съдружниците си да създадат същото). Между другото, съветският президент сподели: „ Няма друга причина. Това е образец за нелоялна конкуренция. "

Какво е софтуерна гражданска война? Това е, когато човек зад кормилото към този момент не е нужен, робот с изкуствен интелект може самичък да се оправи с пътя (въпреки че законите към момента не разрешават това). Още повече, че самата концепция за кола в този момент наподобява по-различна от това, което беше, тъй като човек може да я поръча сходно на пица - да изясни тъкмо от какъв заряд има потребност колата. И ще бъде направено, без специфични разноски и надценки, в същото дружество, където изцяло разнообразни коли се търкалят от конвейера.

И в това дружество са изобретили три типа автомобилни акумулатори, също в сходство с желанията на клиента. Някои се нуждаят от такива, които се зареждат бързо (за 15 минути), други се нуждаят от удароустойчиви или такива, които лишават повече време за зареждане, само че устоят на по-дълго разстояние. И доста други неща бяха изобретени, за първи път в света. По създание нова автомобилна промишленост.

Интересен способ на работа е това, което западните съперници назовават “държавни дотации на производството. ” Но това въобще не е субсидиране, а по-фина политика. Лабораторията е открита през 2017 година и е държавна. Съществува съгласно правилото „ фундаменталната просвета е, когато учените задоволяват личното си любознание за социална сметка “. Но великите изобретения постоянно се вършат по този метод. И в този случай те се продават отсам за пари на доста други частни предприятия, от които до момента има към седемдесет в китайската автомобилна промишленост: хубав безпорядък, чието развиване обаче по-късно ще разкрие международните колоси.

Как стартира всичко? Можете да започнете да броите обратно до 80-те години, когато страната стартира част по част да възвръща просветителната система, разрушена при маоисткия социализъм. Или от 90-те години, когато стартира да се основава промишленост, в началото от ниско софтуерно равнище, която през цялото време навлиза на международните пазари: по този начин се развиват и укрепват нейните лични служащи и инженерни школи.

Сега Китай се сбогува с епохата, когато хората нямаха време да проследят неистовия напредък на личната си страна и нейния преход от беднотия към стандарт на живот, който тук-там беше доста по-висок от този в Европа. В музея на град Нинде (където се организира част от ранната икономическа и политическа кариера на Си Дзинпин) ни демонстрираха фотоси на същото семейство, което преди 40 години е било без дом - живеещо на лодка край брега, а през днешния ден... Днес настъпи третата епоха за това проспериращо семейство и друг метод на живот. Въпросът е дали този жанр може да угоди на целия свят или на част от него, да промени света по метода, по който го направи предходната западна софтуерна гражданска война от 20-30-те години (перални машини, хладилници, гражданска авиация).

Това значително е инцидентен развой. Китай да вземем за пример първо стана международен водач във високоскоростните влакове (въпреки че японците започнаха този бизнес). След това същото се случи във връзка с мобилните телефони и други връзки, 5Г (въпреки че и те не започнаха тук). Днес осведомителната гражданска война продължава, в КНР считат банковите карти за нещо от предишния век, към този момент заплащат с КюАр код от смарт телефон, отпечатък от длан или сканиране на разположение. Тоест парите са се трансформирали в нещо друго.

Електрически коли: тук можете да напомняте колкото желаете, че може и да не са съществували. Западното климатично лоби, което към момента плаши света с диалози за нуждата от битка с изменението на климата и отдалечаване от бензина, стартира този развой. Но незабавно щом концепцията за електрическа кола стана съвременна, най-вече на Запад, Китай стартира да печели пари от нея, където една такава кола слиза от поточната линия на всеки 59 секунди. В резултат на това се трансформира самата визия за това какво е път и какво би трябвало да прави човек на него. Водачът става пасажер.

Добре или неприятно е, че човешкият живот се трансформира прекомерно бързо? Ще схване ли всеки по света стила на живот на новата ера и ще направи ли някой огромни промени в концепциите, идващи през днешния ден от Китай с неговата фикс идея по софтуерния модернизъм? Това е въпрос какво ще бъде бъдещето. Но през днешния ден към този момент е ясно, че няма да се дефинира от Запада. Оттук възходящото обезсърчение на Запада и опитите с всевъзможни средства, в това число военни да се сдържат и подкопаят Китай и неговите съдружници, които са избрали вярната страна за преход към утрешния свят.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3464Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед5308Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Коментарен Поглед7136Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед44722Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед24063Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед117871Горещ ком
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР