Целомъдрието отдавна не се зачита за ценното качество, което е

...
Целомъдрието отдавна не се зачита за ценното качество, което е
Коментари Харесай

Свещеник сподели шокиращо откровение за секса преди брака

Целомъдрието от дълго време не се зачита за скъпото качество, което е било в предишното. В днешни дни доста рядко представителите на дадена двойка ще са се „ опазили “ за първата брачна нощ. И въпреки всичко някои религиозни групи и общества неведнъж повдигат тематиката за това какъв брой е значимо да не вършим секс преди брака. Именно за това приказва и свещеникът Николай Бабкин, представен от jenata.blitz.bg.

Използвайки обществените мрежи той реши да напомни на младите влюбени за какво е значимо да се откажат от фамилиарност преди брака.

Той означи, че казусът даже не е в половия акт като подобен, а в неговите последици.

„ Страстта превзема, тъй като човек е развален от прегрешението и е кадърен да оскверни и най-светлите усеща. Преди брака би трябвало да сте другари с обичания човек, а не да спите дружно.

Семейството живее дружно цялостен живот не поради усеща и полово предпочитание. Тази магия престава да работи след година и половина, тъй че през днешния ден половината от двойките се развеждат под предлог „ възприятията изчезнаха “, безапелационен е Бабкин.

В случай на фамилиарност преди брака, съгласно свещеника, целостта на личността, целомъдрието се унищожава при сливане с различен човек. От буйни усеща човек просто губи обективната си оценка и може да не вижда проблемите в връзките, които нормално се изравняват благодарение на секс.

„ Освен това „ магията не е безконечна и тогава човек се среща с действителността “, когато сътрудникът се окаже, че не е толкоз съвършен, колкото изглеждаше преди “, добавя свещеника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР