Целият екипаж на Международната космическа станция (МКС) ще се прехвърли

...
Целият екипаж на Международната космическа станция (МКС) ще се прехвърли
Коментари Харесай

Има изтичане на въздух на Международната космическа станция

Целият екипаж на Международната галактическа станция (МКС) ще се трансферира в модула " Звезда " за три дни, съобщава , като се базира на Роскосмос. Според източник на съветската организация, уредите са записали приключване на въздух.

Космонавтите ще влязат и останат в модула " Звезда ", с цел да осъществят контрол на налягането в модулите на американския сегмент, споделят от Роскосмос. Тази процедура " е отразена в бордовата документи и е взаимно решение на контролните групи от американския и съветския сегмент на Международната галактическа станция. " По време на тридневен престой " екипажът възнамерява да прави постоянна работа ", само че единствено в съветския модул.

Руско-американският екипаж на МКС работи за локализиране на мястото на приключването на въздух от станцията.  Експертите считат, че една от вероятните аргументи за незначителното приключване е контакт с микрометеорит или микрофрагмент от галактически парчета. От Роскосмос прецизират, че животът на екипажа на МКС не е заплашен.

Предишният път на МКС въздушен теч беше открит на 30 август 2018 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР