Отборите на ЦСКА и ЦСКА 1948 ще се изправят един

...
Отборите на ЦСКА и ЦСКА 1948 ще се изправят един
Коментари Харесай

ЦСКА и ЦСКА 1948 определят последния участник в евротурнирите

Отборите на ЦСКА и ЦСКА 1948 ще се изправят един против различен в баража за присъединяване в Лигата на конференциите. Мачът е през днешния ден от 20:00 часа.

Двубоят на Националния стадион " Васил Левски " ще дефинира последния български участник в евротурнирите през идващия сезон, откакто Лудогорец към този момент си обезпечи присъединяване в квалификациите на Шампионската лига, Ботев Пд ще играе в Лига Европа, а Черно море - в квалификациите на Лига на конференциите.

ЦСКА се намира в тежък миг след поредност от неубедителни игри и резултати напролет, довели и до промяната на треньора Нестор Ел Маестро със Стамен Белчев. Идването на Белчев не усъвършенства изключително представянето на " алените ", като под негово управление отборът записа две загуби от Ботев Пловдив в полуфиналите на Купата на България, а също така записа провали от Лудогорец, Черно море и Локомотив Пловдив. Последният триумф на " армейците " бе във Вечното дерби с Левски в края на април, като по-късно отборът записва четири провали и едно тъждество.

, който е с тежко наказване след аления картон против Черно море, а отвън сметките поради наказване е и централният нападател Фернандо Каранга.

ЦСКА 1948 също стартира нерешително пролетния полусезон и изпадна от топ 6 на класирането, само че по-късно подвигна оборотите в плейофите и се пребори за седмото място, даващо право на присъединяване в бараж, откакто записа две победи, три равенства и една загуба в шест плейофни дуела. Така отборът има добър късмет за втора поредна година да взе участие в евротурнирите.

Главен арбитър на мача ще бъде Драгомир Драганов с асистенти Иво Колев и Христо Хаджийски. На ВАР ще бъдат Никола Попов и Георги Тодоров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР