Цели единадесет футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на

...
Цели единадесет футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на
Коментари Харесай

Левски с цели 11 национали

Цели единадесет футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните тимове в средата на октомври.

Капитанът Андриан Краев, бранителите Кристиан Димитров и Патрик-Габриел Галчев и нападателя Марин Петков са извикан в състава на представителния отбор на България за европейската подготовка срещу Литва на 14 октомври в София и за контролната среща с Албания на 17 октомври в Тирана, написа Topsport.bg.

Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за мачовете на Панама от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ против Кюрасао (13 октомври във Вилемстад) и против Гватемала (17 октомври в Панама Сити).

Вратарят Пламен Андреев и полузащитникът Асен Митков пък са извикани в младежкия народен тим на България за европейските квалификации против Германия на 13 октомври и против Косово на 17 октомври в София.

Нападателят Преслав Бачев пък ще бъде зает с юношеския народен тим на България до 19 години за подготвителен лагер и другарски шампионат в Хърватия от 8-ми до 17-ти октомври.

Полузащитникът Михаил Петров и нападателите Денис Гиведжов и Стивън Гаоте са извикани в юношеския народен тим до 17 години за квалификационния шампионат за Европейското състезание в Унгария против тимовете на Босна и Херцеговина (25 октомври), Унгария (28 октомври) и Андора (31 октомври).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР