Царско село отпадна от efbet Лига! Отборът от покрайнините на

...
Царско село отпадна от efbet Лига! Отборът от покрайнините на
Коментари Харесай

Царско село изпадна, Стойне Манолов нахлу на терена

Царско село отпадна от efbet Лига! Отборът от покрайнините на София стигна до тъждество 1:1 с Локомотив (София) в последния кръг на шампионата. Това обаче не бе задоволително отборът да се добере до бараж за оставане в елита, защото в другия мач Ботев (Враца) победи Пирин. Така “царете” следващата година ще се подвизават във втория ешелон на българския футбол. Фране Чиряк даде задатък на гостите в 26-ата минута, а Андрей Йорданов изравни петнайсетина минути преди края (73’). На полувремето пък се разви забавна обстановка, когато футболистите на Локомотив стигнаха до физическа разпра на път към съблекалните, съобщи Sportal.bg.

На полувремето се стигна до напрежение в тима на Локомотив (София). Още при дузпата за Царско село Илия Димитров се скарал на Селсо Рапосо и го обвинил, че играе срещу тима на “железничарите” и изискал Иван Колев да го смени. Това довело до напрежение в гостуващия тим, а когато се отправяли към съблекалните, част от футболистите на тима от " Надежда " влезнали във физическа разпра и се сдърпали.

В първите секунди на добавеното време Железов свири трета дузпа за Царско село. С осъществяването ѝ се зае Юсуфа Яфа, който изрично отхвърляше да даде топката на различен състезател на " царете ". Капитанът на " царете " Мартин Кавдански извънредно доста се ядоса на дейностите на Яфа, а по-късно притежателят на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, с цел да накара Яфа да се откаже от осъществяването. В последна сметка Мартин Кавдански би дузпата, само че и той бе спрян от Дамян Дамянов.

Ботев Враца пък разруши Пирин в голово шоу и си обезпечи решителна борба за efbet Лига. Ботев Враца разруши Пирин Благоевград с 5:3 като посетител в последния си дуел през тазгодишната акция и си обезпечи съдбоносен бараж против Етър за оставане в efbet Лига. Домакините откриха резултата още в 9-ата минута посредством Вячислав Велев, само че в 31-ата Юлиан Ненов изравни. Три минути преди края на първото полувреме капитанът на врачани с второто си попадение изведе отбора си напред в резултата. Дълбоко в добавеното време на първата част Васил Христов с глава възвърне още веднъж равенството. В началото на второто полувреме Юлиан Ненов оформи своя хеттрик, реализирайки в близкия ъгъл, а малко по-късно той асистира на Йоан Бауренски за четвърти гол за гостите. Малко преди края на дуела Стефан Гаврилов вкара пето попадение и подпечата визата на врачани за решителния бараж против Етър за оставане в efbet Лига, заяви " Гонг ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР