Трудно ни е да си представим лятната почивка и мързеливите

...
Трудно ни е да си представим лятната почивка и мързеливите
Коментари Харесай

13 интериорни идеи с любимия ни летен хамак

Трудно ни е да си представим лятната отмора и мързеливите топли следобеди без наличието на обичания ни хамак. Той ни носи комфорт и чувство за безвремие, което желаеме да трае постоянно. Ако и вие сте влюбени в лекотата и нежното клатене на хамака и се чудите по какъв начин да намерите съвършеното му място вкъщи, то ние сме отсреща, с цел да ви предложим няколко интериорни хрумвания, с които да внесете още повече летен уют у дома. 
    View this post on Instagram           
A post shared by H&M HOME (@hmhome) on Jun 6, 2020 at 11:06pm PDT

Един от главните плюсове на хамака е, че е нужно единствено да намерите подобаващото място, на което да го закачите. Освен това неговата деловитост ни разрешава да го смъкваме и местим бързо и без доста старания, където пожелаем. Разбира се, в случай че желаеме да влагаме в по-скъпата алтернатива, залагаме на хамак с дървена рамка, който е малко по-обемен, само че пък доста комфортен и резистентен. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Maisons du Monde (@maisonsdumonde) on Jun 10, 2020 at 3:02am PDT

Сякаш най-очевидното място за клатещия се хамак, носещ ни лятна идилия, е балконът, измежду обичаните ни кашпи с цветя и някоя друга мека възглавница. Но не се заблуждавайте, тъй като той умерено може да бъде и част от вътрешния ни интериор. Правилно комбиниран със стила на стаята, хамакът носи лятно бохо чувство в дома ни и ни кара да си мечтаем за морето. Разбира се, той има и своето непокътнато място в задния двор на къщата, под някое ябълково дърво или пък пред караваната на плажа. За тези от нас, които още не са стигнали до морето, остава само да мечтаем за солените вълни от хамака на градската ни тераса...
 17 хрумвания за съвършеното градинско празненство

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР