Мерил Стрийп се завърна на филмовия фестивал в Кан след

...
Мерил Стрийп се завърна на филмовия фестивал в Кан след
Коментари Харесай

Мерил Стрийп се завърна в Кан с бурни овации след 35-годишно отсъствие

Мерил Стрийп се завърна на филмовия фестивал в Кан след 35-годишно неявяване. Трикратната носителка на " Оскар " получи влиятелната премия " Златна палма " по време на церемонията по откриването на филмовия фестивал в Кан 2024 във вторник в Кан, Франция.

Преди Мерил Стрийп да успее да одобри своята почетна Златна палма на филмовия фестивал, тя беше посрещната от бурни двуминутни аплодисменти. 74-годишната носителка на " Оскар " беше толкоз обзета от страсти, че първо се престори, че излиза от сцената, само че най-после стартира да танцува под аплодисментите.

Френската звезда Жулиет Бинош, самата прочувствена, връчи премията на Стрийп. Бинош назова Стрийп „ интернационално богатство “, като изброи доста от най-обичаните функции на Стрийп, от „ Изборът на Софи “ до „ Джули и Джулия “. По-късно Бинош добави: „ Вие променихте метода, по който гледаме на киното. “

Мерил изнесе прочувствена тирада, в която разяснява последния път, когато е била на филмовия фестивал в Кан и по какъв начин считала, че кариерата й е завършила. За последно тя участва на фестивала през 1989 година за кино лентата си Evil Angels.

„ Вече бях майка на три деца, щях да навърша 40 и мислех, че кариерата ми е завършила “, сподели тя. „ Това не беше нереалистично очакване за актрисите по това време. И единствената причина, заради която съм тук довечера и че това продължи, е поради доста надарените актьори, с които съм работила... Майка ми, която нормално е права за всичко, ми сподели: „ Мерил, миличка, ще видиш. Всичко става толкоз бързо. Толкова бързо.` Така е и е права. С изключение на моята тирада, която е прекомерно дълга.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР