Ема Хейс предизвика всеки друг отбор от Женската Суперлига да

...
Ема Хейс предизвика всеки друг отбор от Женската Суперлига да
Коментари Харесай

Ема Хейс отправя предизвикателство към съперниците от Женската Суперлига, докато се подготвя за напускането на Челси

Ема Хейс провокира всеки различен тим от Женската Суперлига да се изравни с нейния Челси в постоянната конкуренция за купата.

Заминаващият за Съединени американски щати Хейс навлиза в последната седмица от нейния ослепителен 12-годишен мандат със сините и историческата пета купа на WSL е наоколо.

Промяната в ориста е беше ослепителен. Миналата седмица Хейс разгласи конкуренцията за купата за " завършена ", откакто трагичното проваляне на Челси с 4-3 от Ливърпул наподобява даде купата на Манчестър Сити и удостовери, че изпращането на Хейс ще бъде без сребърни купи. Но се случи различен трагичен поврат в конкуренцията, когато Арсенал изуми Сити с последна загуба на Joie Stadium.

Последвалата победа на Челси с 8-0 над Бристъл Сити, към този момент изпаднал, върна тима на Хейс крепко назад на мястото на лидера, като превъзходната голова разлика на Сити беше заличена. Още една победа над Тотнъм Хотспър в сряда вечерта е от първостепенно значение за завършването на последния сезон на Хейс с клуба с най-малко една ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР