Отпадъчни води са били изпомпвани в моретата на Англия за

...
Отпадъчни води са били изпомпвани в моретата на Англия за
Коментари Харесай

Отпадъчни води са били изпомпвани в моретата на Англия за повече от 440 000 часа миналата година

Отпадъчни води са били изпомпвани в моретата на Англия за повече от 440 000 часа предходната година, демонстрират смущаващи стомаха числа.

Ужасяващ разбор на държавни данни разкри мръсния размер на отпадъчни води, изпускани към бреговата линия на страната, с близо 70 000 случая единствено през 2023 година Повече от една четвърт от 68 481 разлива (21 213) са били в границите на 2,9 благи от несъмнено място за къпане, демонстрират данните.

Friends of the Earth разпознава всички приключвания в крайбрежните води и водите на естуарите или в границите на 500 метра на морето, с цел да се проучва броят на разливите и какъв брой часа са били изразходвани за това. Общо 440 446 часа са изразходвани за изпомпване на отпадни води непосредствено в морето, като 117 584 от тях са били покрай места за къпане.

Идва, когато комикът Ниш Кумар показва нов филм с групата на акцията, с цел да хвърли светлина върху отвратителните размери на канализацията в нашите морета и устия. Комиксът съдържа подправен новин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР