Наскоро се насладихме на няколко лъча великолепно слънце и без

...
Наскоро се насладихме на няколко лъча великолепно слънце и без
Коментари Харесай

Пазаруващи торбички на стойност почти 200 британски лири с безплатни SPF и козметични покупки в сделка, която сканира под 60 британски лири

Наскоро се насладихме на няколко лъча превъзходно слънце и без подозрение мнозина ще са изпитали място от слънчево изгаряне също. Лесно е да забравите своя SPF, когато има бургери и салами за ястие на слънце, само че в този момент онлайн търговец на дребно го направи за отбрана от слънцето на по-ниска цена.

Независимо дали сте изчерпали миналогодишния си фактор 50, инцидентно сте оставили SPF спрея на отмора или вашият протектор за скалп е с изминал период на валидност, не се опасявайте, тъй като Face The Future пусна на RRP. На цена от 59,99 английски лири, купувачите могат да купят всевъзможен тип слънцезащита, от която се нуждаят, с цел да прекарат лятото, без да се постанова да отделят малко положение.

The, съдържа всичко от кремове за очи със SPF до спрейове за скалп, както и съществени артикули за поглезяване като еволюционен загар и ексфолианти за устни от водещи слънцезащитни марки като Hello Sunday, Ultrasun и Eucerin.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: 10 най-хубави артикули за хубост през лятото з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР