Троловете - енергийните вампири на Интернет. Те подменят дневния ред,

...
Троловете - енергийните вампири на Интернет. Те подменят дневния ред,
Коментари Харесай

10 Не!Съвета: Как да бъдем трол в Интернет?

Троловете - енергийните вампири на Интернет. Те подменят дневния ред, укрепват клюки, изопачават обстоятелства, прахосват времето на цивилизацията, водят до бяс и еуфория. Единственият метод да бъдат победени е всеки да стане трол. Защото трол тролому не мож` тролна.
Ето къс не!ръчник със препоръки по какъв начин да станете трол и автоматизирано да вдигнете имунизацията си против тролене.
1. Когато желаете да вклините измислица, започвайте с няколко проверими и неoспорими обстоятелството, а не я пускайте непосредствено. Хората се подготвят, в случай че са съгласни с 2-3 неща, да се съгласят и с последния извод. Делничните дни са 5 на брой, като първият е понеделник, а последният е петък, само че знаехте ли че в началото е имало още един ден сред събота и неделя, само че капиталистите го махнали и даже са подменили частта от Библията, в която Бог в действителност си почивал три дни.
2. След като някой е отделил явно доста време да обори тезата ви, просто му отговорете сбито с нещо от рода на: " Това не е по този начин " или " не си прав ". Полудяват.
3. Също за всяко по-дълго мнение вместо да отговаряте всъщност, можете да върнете запитване от сорта на: " Толкова обстоятелствено и в детайли. Чудно кое ли Неправителствени организации те финансира по през целия ден да философстваш онлайн? "
4. Винаги започвайте мнението си с встъпителното " вие, българите ", като изтъкнете, че живеете от 15 години в чужбина, където не е такава кочина. Гарантирано 200 индивида ще ви се вържат и ще се изясняват, вместо да работят и да подвигат Брутният вътрешен продукт на родината.
5. Използвайте тези, които са на ваша страна, даже да не са тролове, а просто простаци. Всички имат блян към социализация и елементарно може да сформирате глутница, която да насъсквате.
6. Отричайте се от тезите си и ги приписвайте на съперниците си, в случай че усетите, че надмощието ви се изплъзва и хората може да останат в положително психическо равновесие.
7. Пишете умерено необразовано.
8. Обвинявайте другите решително в неначетеност.
9. Нападайте всекиго ad hominem и при всеки вероятен случай обвинявайте, че вас ви атакуват ad hominem.
10. Никога не разкривайте партийна, футболна, религиозна или каквато и да е принадлежност. Колкото по-малко неща се знае за вас, толкоз по-ефективни и непробиваеми ще сте. Лепете етикети, само че бъдете тефлонови за непознатите опити да ви дефинират.
 
Автор: Самуил Петканов,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР