Трима защитници на Славия са с изтичащи договори в края

...
Трима защитници на Славия са с изтичащи договори в края
Коментари Харесай

В Славия обмислят бъдещето на свои защитници

Трима бранители на Славия са с изтичащи контракти в края на сезона. Това са Емил Виячки, Христо Попадийн и Ертан Томбак, предава вестник “Тема Спорт ”.

Виячки и Томбак са съществени фигури в селекцията на старши треньора на “белите ” Златомир Загорчич, до момента в който Попадийн се употребява в по-редки случаи, с цел да запълва новопоявили се дупки в защитата на тима.

Ръководството и спортно-техническият умуват какво да вършат и с различен собствен бранител - Людомир Соарес. Той има договор със столизани за още една година, само че се твърди, че към него има сериозен интерес от чужбина. Бранителят се трансформира в съвсем закрепостен титуляр, с което е приковал към себе си погледите на няколко клуба от Европа.

Друг от последната линия пред вратата на “белите ” - Велко Йеленкович в последно време е употребен като отбранителен полузащитник и се чака все по-често да бъде налаган на тази позиция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР