Световният номер едно Новак Джокович каза, че не се смята

...
Световният номер едно Новак Джокович каза, че не се смята
Коментари Харесай

Новак Джокович: Притеснявам се, изобщо не играя добре тази година

Световният номер едно Новак Джокович сподели, че не се счита за любимец преди старта на Откритото състезание на Франция. Сърбинът стартира отбраната на купата си с мач от първия кръг против локалната вяра Пиер-Юг Ербер в неделя.

24-кратният първенец от Големия шлем загуби през вчерашния ден от чеха Томаш Махач с 4:6, 6:0, 1:6 на полуфиналите на шампионата в Женева и към този момент се настройва за присъединяване си на втория за годината шампионат от Големия шлем " Ролан Гарос ".

37-годишният Джокович идва в Париж без нито един трофей от началото на годината и не е изключително оптимистично надъхан за сполучливо показване на Откритото състезание на Франция, написа Спортал.

" Разбира се, че се притеснявам… Изобщо не играя добре тази година “, сподели Джокович пред кореспонденти, откакто беше надвит от Махач.

Запитан за отбраната на купата си на Ролан Гарос, Джокович сподели: Не се считам за любимец там. Имам върху какво да работя. Ще играя мач за мач и ще видя до каква степен мога да стигна. Просто се надявам, че мога да бъда във форма и добре квалифициран за Ролан Гарос. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР