Когато Чарлз – тогава принц на Уелс – се ожени

...
Когато Чарлз – тогава принц на Уелс – се ожени
Коментари Харесай

Основен детайл за първата сватба на крал Чарлз, от която той „не беше доволен“

Когато Чарлз – тогава принц на Уелс – се ожени за 20-годишната Даяна Спенсър, изглеждаше като началото на приказка, само че като връзките сред двамата се утежниха, през годините стана ясно, че зад затворени порти бракът им е бил всичко друго, само че не и романтика от книга с приказки.

Милиони хора гледаха по какъв начин Даяна и Чарлз се ожениха на обилна гала в катедралата " Сейнт Пол ", на която участваха великите и положителните - и нито един подробност не беше прекомерно дребен, когато се стигна до планирането на кралската женитба, която беше се прави оценка на £57 милиона. Имаше обаче един съответен аспект от планирането, от който „ Чарлз не беше удовлетворен “ и трябваше бързо да бъде изменен.

Въпросният подробност не беше нищо друго, а един от централните детайли на всеки брачен ден: тортата. Главният готвач, виновен за основаването на сватбената торта на двойката - Даниел Ейвъри - призна в документален филм, озаглавен " Сватбата на века ", че до момента в който Даяна щастливо е подписала дизайна му, Чарлз не е б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР