Без поскъпване: Летим в Европа за кило кашкавал.Билети за самолет

...
Без поскъпване: Летим в Европа за кило кашкавал.Билети за самолет
Коментари Харесай

Без поскъпване: Летим в Европа за кило кашкавал

Без повишаване: Летим в Европа за кило кашкавал.

Билети за аероплан до европейски летища могат да се купят на цената на кило прекрасен кашкавал, сподели инспекция на „ Телеграф “.

Находките са учудващи на фона на обичайна логичност, че билетите в Европа нарастват от май до

септември поради ваканциите на учениците и високото търсене в пиковия туристически сезон.

Търсене в уеб страниците на трите нискотарифни самолетни компании,

които обслужат софийското летище,

дава като резултат изкушаващи предложения и то за интервали, в които това не е естествено.

Така да вземем за пример билети до Италия се намират за 26 лева през юни и юли – цената на кг кашкавал по хипермаркетите у нас.

Билети за Неапол, Милано и Бари се намират на сходни цени. В избрани дни цените до Лондон се свличат също до 12.99 евро. Такива предложения има и за Пафос, Кипър. До другояче далечната и скъпа дестинация Барселона през юли пък се намират билети по 60 лева

Тенденцията се удостоверява и от основния изпълнителен шеф на „ Райънер “ Майкъл О’Лиъри, който преди дни разгласи, че „ чувството за криза в Европа “ може да натисне цените надолу, защото избрани пасажери може да премислят проектите си да летят през лятото.

Пред Ройтерс О’Лиъри съобщи, че чака цените през лято 2024 съвсем да не мръднат по отношение на година обратно. От самолетната компания кардинално образуват ценовата си политика, залагайки на размера на търсенето на билети „ в последния миг “.

Ето за какво съгласно О’Лиъри към момента има има опция цените да тръгнат нагоре, само че вероятността е дребна.

„ Все още не сме сигурни дали този спад на търсенето се дължи на някакви моментни потребителски настроения, или чувството за криза към този момент действително се настанява в проектите на хората “, добави О’Лиъри.

Застоят в цените на билетите е неочакван на фона на упованията закъсненията в доставките на нови самолети и проблемите с елементи за моторите да понижат местата в самолетите за лятото и това да докара до повишаване, разяснява Ройтерс.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР