Трима мъже преби жестоко 54-годишен руски гражданин, съобщиха от полицията

...
Трима мъже преби жестоко 54-годишен руски гражданин, съобщиха от полицията
Коментари Харесай

Жестока агресия на пътя: Група младежи изби зъб на възрастен руснак

Трима мъже преби грубо 54-годишен съветски жител, оповестиха от полицията в Бургас.

Сигнал за побоя е получен през вчерашния ден към 14.00 ч. в Първо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Свадата зародила на сбъднат на кръстовището на бургаските улици „ Гурко “ и „ Оборище “.

Униформените открили, че час по-рано дълготрайно пребиваващия в Бургас руснак, движейки се с лек автомобил „ Хонда Джаз “, с бургаска регистрация по улица „ Демокрация “ и завивайки по улица „ Гурко “, спрял с цел да даде преимущество на пресичаща по пешеходната пътека жена.

Движещият се зад него лек автомобил почнал да натиска клаксона, само че руснакът траял по улица „ Гурко “, като завил и спрял на „ Оборище “.

От задния автомобил слезли трима младежи, които влезнали в спречкване с 54-годишния мъж. Той се опитал да им изясни, че спрял, с цел да даде път на пешеходката, само че младежите му нанесли няколко удара в региона на лицето.

В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб. След осъществяване на престъпното действие младежите се качили в автомобила си и избягали.

Самоличността им бързо е открита и мъжете са арестувани. Констатирано е, че това са един 22-годишен и двама 25-годишни престъпно проявени мъже от Бургас.

По случая в Първо Районно ръководство - Бургас е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР